• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Το Pelagos Apartments βρίσκεται στο παραθαλάσσιο, γραφικό χωριό του Αγ. Γόρδη, στην Δυτική πλευρά της καταπράσινης Κέρκυρας. Ο Αγ. Γόρδης είναι στο κέντρο του νησιού, ιδανικός προορισμός για εξορμήσεις τόσο προς το πολυσύχναστο βόρειο τμήμα του νησιού, όσο και προς την ανεξερεύνητη, παρθένα φύση της νότιας Κέρκυρας.

Στο χωριό μας θα βρείτε πολλά εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, μανάβικα, τουριστικά μαγαζιά, καφέ και μπαρ, δύο ΑΤΜ και δύο χώρους στάθμευσης. Στην παραλία προσφέρονται δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες από τα καταστήματα.

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Pelagos βρίσκονται στην είσοδο του γραφικού μας χωριού, σε υψόμετρο ......από το επίπεδο της θάλασσας, προσφέροντας πανοραμική θέα 180⁰. Ακολουθώντας το μονοπάτι μπροστά από το κτήριο μας, οδηγείστε σε μια ήσυχη και παρθένα παραλία, μακριά από την πολυκοσμία και την κίνηση, με εκπληκτικό βυθό και ένα παλιό ναυάγιο στην ακτή. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατέβετε τον λόφο ή να πάτε οδικώς στην παραλία του Αγ. Γόρδη, η οποία απέχει 900μ από το Pelagos προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις που χρειάζεται κανείς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Pelagos Apartments Corfu

Hotel Address:

Άγιος Γόρδιος Κέρκυρα Ελλάδα
Tηλ: +30 26610 53153
Fax: +30 26610 35237
Email: info@apartments-corfu.gr

MAP